Information

Нашиот тим

Нашиот основен тим е составен од консултанти професионалци, секој во својата област, а сепак сите здружени заедно и посветени во поддршка на македноското општество во препознавањето и спроведувањето на европските вредности и принципи во секојдневниот живот.

 

Викторија Саздова

Јасмина Трајковски

Ана Мешковска

Љубомир Трајковски

Жармена Божиновска

Марија Гашпаровиќ

Биљана Лазаревска

Фани Ангелеска

Катерина Мимидиновска