Информација

Членство

Здружението Подготвеност за Европа е отворено за членство за сите заинтересирани лица кои :

  • сакаат да бидат дел од динамичен тим полн со ентузијазам
  • имаат искуство и се посветени во промоција на европските вредности и принципи

со цел заедно да го поддржиме македонското општество полесно да се соочи со предизвиците на патот кон Европската Унија.

Application for admission of new members Readiness for Europe

Name and Surname/Company
Address
Occupation
Skills and expertise
Contact telephone number
E-mail
Briefly state your interest to become a member of Readiness for Europe: