Адреса: бул. Св. Климент Охридски
24/2-1, 1000 Скопје
Email: contact@re2020.org.mk
Тел.: +389 2 3123 601
Новости и настани
15.11.2016
Присуство на Интернационална Конференција за Иновации во Софија, Бугарија
На 21.11.2016 членовите на ПЕ 2020 со огромно задоволство ќе бидат во просториите на Интер Експо Центарот во Софија, Бугарија каде ќе присуствуваат на Интернационалната конференција за иновации “Иновација – Креирање на иднина” организирана од невладината организација Knowledge, Innovation and Strategies Management Club (KISMC) од Софија.

Области предвидени во програмата на конференцијата каде и членовите на ПЕ2020 можат да го споделат своето искуство и знаење се:

  • Иновации
  • Претприемништво
  • Соработка на бизнис со универзитетски заедници

Share on Facebook