Адреса: бул. Св. Климент Охридски
24/2-1, 1000 Скопје
Email: contact@re2020.org.mk
Тел.: +389 2 3123 601
Новости и настани

13.05.2017ПЕ2020 дел од Мрежата за подобра легислатива - Мрежа „РИА“
06.03.2017Одржување на четвртото годишно собрание на ПЕ2020
23.01.2017Онлајн бесплатна платформа за претприемачи и мали и средни претпријатија
03.01.2017Бесплатна платформа за електронско учење на тема претприемништво – Проект на Еразмус +
15.11.2016Присуство на Интернационална Конференција за Иновации во Софија, Бугарија
01.11.2016ПЕ2020 заедно со Стопанска комора на РМ поднесе апликација на повикот од Европскиот Инструмент за Демократија и Човекови Права 2016
09.09.2016Конференција за Социјални Иноватори во Скопје
04.07.2016Нашиот член Софија Богева – ментор на националниот натпревар за справување со климатски промени #ОдТебеЗависи
16.06.2016Билатерален семинар на тема - Социо - економски претпријатија во Македонија
07.06.2016Софија Богева ко-автор на блог пост "Може ли да изградиме екосистем на социјални иновации во Македонија?"